A TDMG és a Barber Shop Budapest bemutatja: MANBEAST

A TDMG és a Barber Shop Budapest bemutatja: MANBEAST

Összefogtunk kedvenc borbélyainkkal, és csináltunk egy pólót az igazi férfiállatoknak.

Imádunk edzeni, és ha edzünk, akkor úgy nyomjuk, mint az állat. Jól kinézni is imádunk, és amikor már ránk fér a birkanyírás, nem szeretnénk egy kisikló olló miatt úgy festeni, mint valami kevésbé előnyös jószág, mondjuk egy csapzott veréb, így buránkat a szakma legjobbjaira bízzuk. A Barber Shop Budapest pengés legényeiben még sohasem kellett csalódnunk.

De nem csak a megbízható, mindig magas színvonalú vágás-borotválás miatt szeretjük őket, hanem azért is, mert eléggé egy rugóra jár az agyunk. Ugyanolyan elkötelezettek a szakmájuk iránt, mint mi, ugyanolyan fontos nekik a stílus és a divat, mint nekünk, és ahogy mi, úgy ők is nyomot akarnak hagyni a világban. Szóval miért is ne fogtunk volna össze velük?

A hónap kollaborációjaként megcsináltuk a MANBEAST pólót, az igazi férfiállatok gúnyáját, ami minden farkasemberből, ha nem is kezes bárányt, de legalább báránybőrbe bújt farkast csinál.

A MANBEAST pólót elsőként a Sziget nagyszínpados vendégei pillanthatták meg, egy ajándékcsomag részeként. Később a Barber Shop Budapest eddigi legnagyobb üzletének és Barber Múzeumának nyitóbuliján tűnt fel. És most már nemsokára ti is találkozhattok vele a Barber Shop Budapest üzleteiben és itt, a TDMG Store-on.

Manbeast mode: ON!