Bellator Budapest: Itt a hivatalos szurkolói póló

bellator, fan, hun, mma, tee -

Bellator Budapest: Itt a hivatalos szurkolói póló

Hajrá, magyarok! Megérkezett a Bellator 196 hivatalos szurkolói pólója

Drukkoljunk benne együtt Boricsnak és a többieknek!

Április 6-án ismét ünnepelhetnek a hazai bunyórajongók, mert a tavalyi banzáj után visszatér Magyarországra a világ egyik vezető MMA és kick-box szervezete, a Bellator. Mi is ünneplünk, méghozzá úgy, hogy elkészítettük a gála hivatalos szurkolói pólóját. Ő az:

 

Kattints az előrendeléshez

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alap, hogy megcsináltuk a magyar szurkolói MMA-mezt, mert a Totaldamage Magazinnal, majd a TDMG-vel sosem csak a legfrissebb híreket és a legkirályabb cuccokat akartuk elhozni Nektek, hanem tényleg közösséget akartunk és akarunk építeni. Hisszük, hogy ezzel a gúnyával sikerül még inkább egységbe kovácsolni a hazai bunyódrukkereket.

Hogy a Bellator 196-on mindenki magára húzhassa, a TDMG HUN pólót igazán kedvező áron, 3990 forintért kínáljuk - férfi és női verzióban egyaránt. Egyelőre csak előrendelni tudjátok, a webstore-unkon, itt. 

Bevalljuk, hogy lelki szemeink előtt már a teljes BOK Csarnok a trikolór oktogonban feszít, és úgy dörögjük együtt a ria, ria, Hungáriát Borics Ádám, Kertész Máté, ifjabb Növényi Norbert és a többi magyar bunyós dicsőségére. Az #ottalihoz még jegy kéne, azt pedig a TDMG Store-ban tudtok szerválni.

Hajrá, magyarok!