Egy éves lett a TDMG Store

Egy éves lett a TDMG Store

Offline boltunk szülinapja alkalmából visszatekintettünk a most leketyegett 365 napra. Jó sűrű időszak volt.

2015 november 18-án nyitottuk meg Budapest hetedik kerületében a TDMG Storet, mellyel az addig csak a webshopon létező márkánk végre igazi főhadiszállást kapott. A Vörösmarty utca 7 alatti karámunk falai az elmúlt egy évben remek dolgokat láttak, most visszatekintünk rájuk, és szégyentelenül megveregetjük a saját vállunkat.

Miután bevackoltuk magunkat és a TDMG cuccokat a boltba, lázas haverkodásba kezdtünk más brandekkel: kezdésként sikerült az addig is forgalmazott Venummal olyan szorosra fűzni a kapcsolatot, hogy egyből a márka kiemelt hazai partnerei lettünk. A TDMG Store aztán hivatalos magyarországi márkaboltja lett az Arawazának, majd forgalmazni kezdtük a világ egyik vezető bokszmárkájának táplálékkiegészítőit, az Everlast – The Fight Nutrition készítményeket. Polcainkat ezen túl teletömtük Manto, Bad Boy, Tatami Fightwear, és Sisu árukkal, és persze a TDMG-arzenál folyamatos bővítéséről sem feledkeztünk meg.

Az utcai holmik mellett elkezdtük magunkat még jobban kipróbálni a technikai cuccok terepén. Nyáron új fight shortokkal és rashguardokkal rukkoltunk elő, köztük az IBJJF no gi versenyeire felhúzható, övszíneknek megfelelő fölsőkkel. Készítettünk bokszbandázst, brazil jiu-jitsu öveket, szeptemberben pedig még tovább mentünk, és megvalósítottuk egyik régi álmunkat: kigurítottuk prémium brazil jiu-jitsu ginket, a Rollout #01-et. Az a szent meggyőződésünk, ő a világ legszebb munkaruhája.

Nyáron megcsináltuk a Leave Your Mark/#nyomothagyok kisfilmet, amire különösen büszkék vagyunk: hisszük, hogy sikerült vele mozgóképre álmodni életfilozófiánkat, azaz az örökös törekvést, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban. 

 

Az elmúlt évben bővült a TDMG arcok köre is, Szűcs Kristóf és Borics Ádám mellett a családban köszönthettük Hárspataki Gábort, Lakatos Sándort és Bryan Thompsont.

A TDMG Store klassz találkozóhely lett, megannyi nagyszerű, feltörekvő hazai küzdősportoló mellett olyan, már befutott sportember-nagyágyúk jártak nálunk, mint Erdei Zsolt bokszvilágbajnok, Imre Géza világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnok és Kiss Balázs birkózó világbajnok.

A Bellator Kickboxing budapesti gálája alkalmával pedig vendégül láttuk a K-1 történetének talán legnagyobb alakját, a négyszeres világbajnok Ernesto Hoostot is egy hangulatos közönségtalálkozó erejéig. Mr. Perfect még a falunkat is aláírta.

Ez a visszatekintés nem lehet teljes anélkül, hogy köszönetet mondanánk Nektek, akik hordjátok a cuccainkat. Óriási érzés látni, ahogy a TOTALDAMAGE Magazin által összeboronált közösség tovább hízik és erősödik, most már TDMG-ben. Nélkületek nem menne.

Szóval itt tartunk most, és boltunk szülinapján mi mással is ajándékozhatnánk meg magunkat, mint egy kis munkával: elindítottuk új webshopunkat, hogy mindenkinek kényelmesebb és gördülékenyebb legyen a böngészés és vásárlás. Nem bírunk leállni a melóval. Boldog szülinapot, TDMG Store!