Érkezik az OnTheGround második profi jitsu rendezvénye

bJJ, OTG -

Érkezik az OnTheGround második profi jitsu rendezvénye

Még mindig harsány és élményekkel teli képekben emlékezünk vissza az OnTheGround Pro Jiu Jitsu sorozat nyitó rendezvényére. Április 30-án elindult Magyarország első profi gurulós szervezete, igazi ínyenc párosításokkal robbantottak mindjárt kezdésként. A TOTALDAMAGE szépen össze is foglalta az első buli históriáját, de az alábbi videóban révedjünk csak vissza azokra a szubokra és sweepekre.

★ OTG#2 ★Itt egy kis ízelítő az első OTG-ről. Ez nem highlights, hanem inkább teaser a következő OnTheGround-ra. Mert jön az OTG #2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írjátok fel: 2015. OKTÓBER 22. Here are some great moments from the first OnTheGround event. OTG#2 is coming this October.Save the date: 22 October 2015 Posted by OnTheGround on Monday, July 6, 2015

Egészen pontosan fél évet kellett várni az OTG ismételt eljövetelére, mert hát most vált hivatalossá, hogy 2015. október 30-án 19:00-tól a Flashback Stúdióban ismét a tatamin gurulnak majd a hazai és szomszédos országok GI és NO GI fenevadjai. Mindezt pedig újra a lábaitok előtt, zenés lifestyle klubhangulatban, limitált nézőszám mellett. Backstage infóként már hallottunk egy-két tervezett párosítást, és hát igencsak leesett az állunk, hiszen ismét a jitsu és MMA vizeiről érkezik pár súlyos arc és komoly név.

Büszkék vagyunk, hiszen a rendezvény szponzorának mondhatjuk magunkat, az első rendezvényhez hasonlóan ismét a TDMG, vagyis a TOTALDAMAGE APPAREL adja a rendezvény hivatalos viseletét a versenyzőknek, valamint a teljes TDMG kollekcióból lehet majd válogatni a tatami melletti standon.

Online jegyvásárlási lehetőség van, ezen a linken keresztül tudtok jegyet venni, valamint a Gracie Barra Hungary csapatnál Horváth Imrénél, a Carlson Gracie Team Hungary csapatánál Fodor "Foczó" Gábornál, nem utolsó sorban pedig a hamarosan megnyíló TDMG STORE üzletünkben, vagyis a Budapest 1074, Vörösmarty utca 7. alatt van még lehetőség jegyvásárlásra.   Az OTG#1 jegyeket hamar elkapkodták anno, a szervezők alig tudtak helyet biztosítani mindenkinek a helyszínen, szóval aki előzőleg lemaradt, most jobb, ha siet a jegyvásárlással! Folyamatosan felfedésre kerülnek az OTG#2 párosítások a következő két hétben, és ahogy ígértem, ki fog kerekedni a szemetek/szátok. Meet you OnTheGround ;)