Hamarosan offline is megnyitja kapuit a TDMG Store

Egyéb -

Hamarosan offline is megnyitja kapuit a TDMG Store

Jövő héten újabb mérföldkő érkezik a TDMG történetében: büszkén jelentjük be, hogy november 18-án offline is megnyitja a kapuit a TDMG Store.

Az offline TDMG Store Budapest szívében nyílik, és a webshop showroomja, azaz átvevő- és bemutatóhelye lesz. Kizárólag itt találjátok majd meg a TDMG-t, de saját cuccaink mellett természetesen továbbra is forgalmazzuk majd a küzdősportvilág vezető márkáit. Kiemelt partneri kapcsolatunknak köszönhetően miénk az ország leggazdagabb Venum kínálata, de ugyanígy ott lesznek majd a polcon a Manto, az Arawaza és további népszerű brandek holmijai is, legyen szó utcai viseletről vagy technikai felszerelésről.

tdmgstore_street

Ahogy a webshop-ban már megszokhattátok, az offline TDMG Store-ban is folyamatos akciókkal várunk majd benneteket, amit viszont interneten keresztül nem lehet megtapasztalni, az a hangulat lesz. Szakítva a hazai üzletek hagyományával egy igazi közösségi teret hozunk létre, amely minden szegletében tükrözi majd a küzdősport-életstílust. Hisszük, hogy nálunk már a holmik közti válogatás is igazi élmény lesz.

Az offline TDMG Store Budapest hetedik kerületében, a Vörösmarty utca 7. szám alatt húzza fel a redőnyt november 18-án – gyertek, nézzetek be hozzánk!

A TDMG Store nyitása alkalmából grand opening rendezvénnyel és akciókkal várunk majd benneteket, az ezekkel kapcsolatos információkat Facebook oldalunkon tesszük majd közzé.