Isten éltessen, Madár!

Birthday, Erdei Zsolt, Firebird, madár, TDMG -

Isten éltessen, Madár!

Speciális pólóval köszöntjük fel a szülinapos Erdei Zsoltot.

A Firebird felső úgy ábrázolja a klasszis ökölvívót, ahogy még soha, senki. Ma 43 éves a magyar ökölvívás történetének egyik legnagyobb és legszeretettebb alakja, Erdei Zsolt. A jeles alkalomból különleges pólóval ajándékozzuk meg a klasszist: a Firebird felső úgy ábrázolja Madárt, ahogy előtte még soha, senki. A nyomaton egyszerre van ott a bokszoló Zsolt keménysége, elnyűhetetlensége, és a magánember Zsolt nemes szíve, mindez pedig egyetlen, erős szimbólumban összekovácsolva.

 

"Régi barátság köt minket össze Zsolttal. A TDMG-nél nagyon kedveljük őt, és nagyra tartjuk pályafutását, így mindenképpen szerettük volna meglepni valami különleges ruhadarabbal a szülinapján. Úgy láttuk, hogy róla ma már elsőként az jut a nagyközönség eszébe, hogy milyen kedves és mosolygós ember, de küzdősport-rajongóként bennünk még elevenen élnek Madár hatalmas ringcsatáinak emlékei. Ezért meglepetés-pólónkra olyan madarat álmodtunk, melyen bizony meglátszanak a szorítóban eltöltött évek, de azért ott van az olajág, a béke szimbóluma is a csőrében. Ezzel mutatjuk be Zsolt mindkét énjét: ő a karrierje során számtalanszor bizonyította, hogy a küzdőtéren rettenthetetlen harcos, azon kívül viszont egy rendkívul kedves, nyitott, jó szívű ember."

- mondta S. Kovács Ádám karate világbajnok, TDMG-társalapító.

 


A harcos-békés madár mellett a pólóra került Zsolt nagyszerű profi mérlege és legnagyobb elhódított címei is. A 34 győzelem - 1 vereség - 18 KO/TKO, és a WBO világbajnoki, Európa-bajnoki és WBC világbajnoki címek a fölsőn túl természetesen a magyar ökölvívás történetének legszebb lapjaira tartoznak.

[powr-media-gallery id=3e09941e_1496181024]
A Firebird pólóból ugyanakkor nem csak Zsoltnak jut. Ti is magatokra húzhatjátok a felsőt, hogy megünnepelhessétek Madárt, ráadásul két verzió közül választhattok. A sima mellett elérhető egy harminc darabban limitált, díszdobozos változat is, a pakkokon Madár aláírásával, mely igazi különlegesség.

Isten éltessen, Madár!