Két éves a TDMG Store

Két éves a TDMG Store

Kicsit álljunk hát meg a nagy rohanásban, és tekintsünk vissza a második 365 napra. Pláne, mert nem csak szép év volt, de sikerült új szintre is lépnünk vele.

Úgy repül az idő, mint a maflások egy jobban sikerült sparringnapon a teremben. Érzésre kábé tegnapelőtt volt, amikor először felsírt az offline TDMG Store a Vörösmarty utca 7. szám alatt, most meg döbbenten pislogva kellett felismernünk: valójában már két éves szeretett főhadiszállásunk. Ahogy az első év, úgy a második is jólesően sűrűre sikerült, büszkén vissza is tekintünk most a legfontosabb állomásokra.

Míg az első év egyik legklasszabb fejleménye az volt, hogy összebarátkoztunk a nekünk legszimpatikusabb bunyómárkákkal, és kiemelt partnerként kezdtük forgalmazni az ő cuccaikat a boltunkban, addig idén emeltük a tétet, és most már kollaboráltunk a kedvenceinkkel. Óriási megtiszteltetés volt, amikor tavasszal megcsinálhattuk az egyik legpatinásabb japán karate-manufaktúra, a Shureido csapatának cuccait. Novemberben pedig kavartunk egyet a hagyományos felálláson, és nem egy küzdősport branddel, hanem az ország top borbélyaival fogtunk össze: a hónap kollabjaként a Barber Shop Budapesttel elkészítettük a Manbeast férfiállat-pólót.

Idén is kihoztunk egy komoly brazil jitsu git. A Rollout #01 folytatásaként bemutattuk az Essential Black Tag jitsuruhát, melynek visszafogott eleganciája később az Essential fight shortjainkon köszönt vissza.

Küzdősport ikonok szempontjából is nagy évet zártunk. Speciális, névre szóló pólóval köszöntöttük fel 43. szülinapján a magyar boksztörténet egyik legeredményesebb és legkedveltebb alakját, Erdei "Madár" Zsoltot, aki volt olyan jófej, hogy alá is írta a fölső limitált kiadásának díszdobozát. A magyar birkózás fenegyerekének, Bárdosi Sándornak is megszoríthattuk a kezét, amikor kihoztuk Sanyi küzdősport- és fitnesstermének hivatalos egyenruháját.

A végére hagytuk a bolt második évének legnagyobb gurítását. Közönségtalálkozón vendégeltük meg az MMA hőskorának talán legnagyobb legendáját, Royce Gracie-t. Óriási élmény volt beszélgetni az emberrel, aki bemutatta a nagyközönségnek a brazil jitsut, pláne, hogy a találka még ennél is szebb emlékeket hív elő. Gracie a Bellator áprilisi, budapesti gálájának nagyköveteként járt Magyarországon, magán a gálán pedig ketrecbe lépett barátunk, Borics Ádám, aki meg is nyerte a meccsét, rögtön az első menetben. Ez pedig Bellator-szerződést ért a Kölyöknek, aki azóta már ki is költözött Floridába, hogy a Combat Clubban az MMA legnevesebb edzői és bunyósai között pallérozódjon tovább, és hogy rendületlenül űzze az álmait.

Ezen felbuzdulva mi sem teszünk másként, és még nagyobb erőbedobással megyünk rá boltunk harmadik évére. De most, csak mert megérdemli: boldog szülinapot, TDMG Store!