Megérkezett hozzánk a fogvédők új generációja

bJJ, Egyéb, MMA -

Megérkezett hozzánk a fogvédők új generációja

Végre Magyarországon is kapható a csúcskategóriás fogvédő: kiemelt forgalmazói lettünk a Sisu Mouth Guardsnak. A Sisu a megszokottabbnál kicsit drágábban adja a portékáját, de ez nem véletlen: a védők a legújabb technológiával készülnek, vékonyabbak, könnyebbek és erősebbek is a hagyományos társaiknál.

A Sisu védők össze nem nyomódó, speciális, perforált anyagból készülnek, mely a becsapódásokat a védő teljes felületén oszlatja el, így tompítva a beérkező csapások erejét – ettől lesz a többinél erősebb a cucc. És nem csak erősebb, de sokkal kényelmesebb is: a Sisuban simán lehet lélegezni, beszélni és inni, hiszen perforáltsága nem akadályozza a nyál és a levegő természetes áramlását. Ez higiéniai szempontból is nyerő: mivel kényelmes, és nem hátráltat semmiben, nem veszed ki lépten-nyomon a szádból, és így nem eszed meg azt a rakás baktériumot, ami a védő tapogatása után a visszapakoláskor utazik a szádba.

A Sisu védők lapként érkeznek, ezt meg kell mosnod, forró, de nem forrásban lévő vízbe kell merítened, és magadnak kell a fogsorodra préselned – így nyújt majd személyre szabott védelmet. Itt egy rövid videós segítség a formázáshoz:

Kínálatunkban kétféle Sisu fogvédőt találsz: az Aerot és a Maxot. Az Aero úgy a legvékonyabb és legkönnyebb védő a piacon, hogy közben, a fent ismertetett technológiának köszönhetően 30 %-kal erősebb a hagyományos fogvédőknél. 1.6 mm vastag, azaz nagyjából fele olyan vékony, mint a megszokott védők: csapatsportokhoz, illetve küzdősportokon belül a földharc válfajaihoz ideális. A Max-ot már kifejezetten a csapásokkal dolgozó küzdősportokhoz fejlesztették ki: 50 %-kal erősebb a hagyományos védőknél, miközben még mindig csak 2.4 mm vastag, azaz körülbelül 30 %-kal vékonyabb a társainál.

A Sisut eléggé éli a UFC top 10-es váltósúlyúja, Tarec Saffiedine is – és most már te is csatlakozhatsz hozzá.

Tovább a Sisu fogvédőkhöz