Mostantól együtt gurul a TDMG Store és a VENUM

Egyéb -

Mostantól együtt gurul a TDMG Store és a VENUM

Barátkozni remek dolog, és még remekebb, ha újdonsült barátod jó családból származik. A TDMG Store új spanja jobból már nem is származhatna: büszkén jelentjük be, hogy együttműködés indult a VENUM-mal, így mostantól a márka kiemelt forgalmazói vagyunk. A VENUM-ot a világ vezető küzdősport brandjeként senkinek sem kell bemutatni, a kiemelt forgalmazói státuszról viszont mesélünk. Mit is jelent mindez?

Miénk Magyarország legnagyobb VENUM készlete

Sehol sem fogsz találni itthon olyan széles VENUM kínálatot, mint nálunk. Hozzánk exkluzív termékek is érkeznek, melyek az országban másutt nem lesznek elérhetők.

Minden VENUM termék ténylegesen elérhető

A TDMG Store online kínálatába csakis azok a VENUM cuccok kerülnek fel, melyek ténylegesen meg is vannak nekünk – azaz ott figyelnek már budapesti üzlethelyiségünk polcán. Kinézel valamit, megrendeled, és még heteket kell várni arra, hogy tényleg meg is érkezzen? Ilyen nálunk nem lesz.

Expressz kiszállítás

Mivel minden VENUM cuccunk meglesz helyben, mindegyiket expressz gyorsasággal ki is tudjuk majd szállítani nektek. Ez két munkanapot jelent Magyarország határain belül.

Mindent felpróbálhatsz

Ez is annak köszönhető, hogy nem kamuzunk a készletről. Ha kinézel magadnak valamit a TDMG Store-ban, azt vételezés előtt fel is próbálhatod a két héten belül nyitó TDMG Store showroomban Budapesten. Szorít? Lötyög? Máris mutatunk egy másik méretet.

Szóval mostantól a TDMG Store és a VENUM kéz a kézben járnak, és mi ennek nagyon örülünk. Örüljetek velünk ti is!