Szolg. közl.

Egyéb, TDMG -

Szolg. közl.

Nagy változások jönnek, február 1-től csak online leszünk elérhetők, cserébe szebb, kezelhetőbb oldalon válogathattok majd a cuccaink között, sok új kényelmi szolgáltatással. A kínálatunk is módosul: mivel az együtt töltött évek során nektek köszönhetően szépen meg tudott combosodni a TDMG - többek között japán, amerikai és maláj partnereknek is gyártunk már - , mostantól fogva kizárólag a saját termékeinket forgalmazzuk (na jó, még SISU-t is), és csak arra koncentrálunk, hogy még jobb holmikkal rukkoljunk elő.

A TDMG Store-t pedig boltból egy még izmosabb főhadiszállássá alakítjuk át, ahol hatékonyabban tudunk majd új, izgalmas projektjeinken ügyködni - ötletből nincs hiány, hogy mit is hegesztünk, arról időben szólunk majd.

A következő másfél hetes, átmeneti időszakban csökkentett üzemmódban, 10-től 14 óráig még nyitva van a bolt, a szombati nap kivételével, akkor simán csak zárva tartunk.

Szóval nagyot fordulunk, de láthatjátok, hogy pánikra semmi ok: jó lesz!

Ennek örömére dobunk is egy villámakciót: minden vásárlásra -15 százalék kedvezményt adunk vasárnap éjfélig. Ide kattintva automatikusan olcsóbb lesz minden: https://tdmg.hu/discount/jolesz15