TDMG Presents: The Kid

bellator, Borics Ádám, fan, hun, mma, TDMG, tee, The Kid, totaldamage -

TDMG Presents: The Kid

Ismerjétek meg a TDMG The Kid pólót, a Bellator Budapest legmenőbb hacukáját!

Ebben vonul majd ki Borics Ádám a meccse előtt a ketrechez. Ti pedig a nézőtérre vonulhattok be benne.

Barátunkkal, Borics Ádámmal aztán jól meglódult az élet, mióta utoljára ketrecbe lépett. A Kölyök egy évvel ezelőtti, budapesti Bellator-győzelme annyira meggyőzte Scott Cokeréket, hogy szerződést kínáltak neki, és Ádi hivatalosan is a Bellator bunyósa lett. Hogy aztán a remek hírre vegyen egy mély levegőt, és hátrahagyva családot, barátokat meg az egész addigi életét Floridába költözzön, mert

1, mindennél jobban szeretett volna közelről hurrikánt látni
2, LOL, oké, szóval komolyan: minden nap a szakma krémjétől szeretett volna tanulni.

Ez a Hard Knocks 365 MMA-klubban meg is valósul, ahol Ádi Henri Hooft állóharc- és Greg Jones birkózóedző vigyázó tekintete alatt cseperedhet tovább, olyanokkal sparringolva, mint Luke Rockhold, Robbie Lawler és Michael Johnson. De a Kölyök a kezét sem más, mint Volkan Özdemir fején törte el, aki, ugye legutóbb Daniel Cormierrel verekedett a UFC félnehézsúlyú világbajnoki övéért, szóval ez is egy igazán VIP sérülés volt.

A felgyógyulás után aztán Borics megkapta a meccset, amit már mindannyian tűkön ülve várunk. Az április 6-án, a BOK Csarnokban érkező Bellator Budapesten az elsőre kiutalt táncpartner James Gallagher sérüléssel kidőlt, hamar került a helyére beugrós Manuel Gaxhja képében, szóval meg-lesz-a-meccs. Örülni tehát van minek. Még így sem elég? Akkor itt van még egy ok: megcsináltuk a Kölyök kivonuló pólóját.


Igen, azt, amiben Ádi majd kigyalogol a ketrechez. Így fest:

És úgy hívják, hogy TDMG The Kid póló. 5990 forintért már előrendelhető is a webstore-on, itt.

Ha pedig még mindig nincs jegyetek a Bellator Budapestre, akkor sürgősen pótoljátok a mulasztást: a TDMG Store-ban még találtok belépőket!