TDMG Notorious póló

TDMG Notorious póló

Személyre szabjuk az év legnotóriusabb pólóját - jön a TDMG Notorious!

Feltartóztathatatlanul közeleg az év legnagyobb, legpénzesebb, legcirkuszibb, leg, leg, legebb meccse: augusztus 26-án itt a Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor szuperbunyó. Ez az a meccs, ami senkit sem hagy hidegen: mintha jövő vasárnap nem is a két rosszfiú, hanem maga a boksz és az MMA csapna össze a ringben. Ezért is korbácsol akkora érzelmeket a párosítás, hogy aki a küzdősportokat kedveli, annak szinte kötelezővé vált kiválasztania a saját oldalát, és kőkeményen odaállnia.

Azt talán már nem kell ecsetelni, hogy mi nagyon szeretjük a bokszot is - hello, Madár! -, de ebben a kiélezett helyzetben kénytelenek voltunk mérleget vonni, és meghozni a döntést, hogy kit támogatunk. Rövid töprengés után büszkén vállaljuk fel, hogy a hagyományok, az életkor és a tapasztalat maximális tiszteletben tartásával együtt is mi bizony a fiatalságra, az őrületre, a még a másikénál is nagyobb pofára - az MMA-ra esküszünk fel, és egybehangzóan kiáltjuk, hogy

hajrá McGregor!

És egyből úgy el is visz minket a lendület, hogy szurkolói egyenpólót hegesztünk magunknak, melyből kaphattok ti is!
A TDMG Notorious fölső időtállóságát a klasszikus Octagon mintánk biztosítja, míg az aktuális őrületet az adja, hogy a színeit íresen megbolondítottuk a vörösszakállú showman trikolórjával és lóheréjével. Mi ebben fogunk drukkolni 26-án éjjel, és ha ebben ti is szeretnétek csatlakozni hozzánk, akkor nincs más dolgotok, mint előrendelni a cuccot.

Figyelem: a TDMG Notoriuos pólókat első körben kizárólag a beérkező előrendelések alapján fogjuk legyártani, azaz csak annyi készül belőlük, ahányan jelzitek. 

Ezt a fölsőt szó szerint mindenkinek személyre szabjuk.

Ha szeretnéd a TDMG Notorious pólót magadénak tudni, akkor a méreted megadásával együtt rendeld elő itt, és mi jövő héten legyártjuk, hogy a MayMac meccsen már ebben feszíthess! Az előrendelésednek legkésőbb most vasárnap, azaz augusztus 20. éjfélig kell beérkeznie.

We're not here to take part, we're here to take over!