Rólunk

Küzdősportot kedvelő és gyakorló srácok vagyunk Magyarországról, Európa szívéből.
Az ország első underground küzdősport oldalát, a TOTALDAMAGE Magazin-t már jópár éve szerkesztettük, amikor jött az ötlet, majd az elhatározás, hogy csináljunk egy lifestyle küzdősport márkát, elsősorban a hazai harcművész közösség tagjainak. Innen ered a TDMG elnevezés, amely a TOTALDAMAGE főbb mássalhangzóit, illetve a TOTALDAMAGE MARTIAL ARTS GOODS kifejezés kezdőbetűit is magába foglalja.
Mottónk és hitünk a LEAVE YOUR MARK, mert úgy gondoljuk, hogy ez kifejezi azt, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet, mégpedig a tökéletesre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban. A TDMG márkát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a küzdősport iránti szeretetet, ezt az életvitelt és stílust, kiváló minőségű, prímán dizájnolt ruhadarabokon viselhesse magán büszkén mindenki, aki ezeket az értékekkel azonosul. Ezeket a cuccokat a TDMG.HU oldalon Ti is megtaláljátok.
Gyertek, tartsatok velünk!
LEAVE YOUR MARK

LEAVE YOUR MARK. Ez nálunk nem csak egy jól hangzó szlogen, hanem valódi életfilozófia is, mely meghatározza a mindennapjainkat. Kifejezi azt, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet, mégpedig a folyamatos fejlődésre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban. Ezzel a videóval az a célunk, hogy még jobban átadjuk ezt a szellemiséget, és arra inspiráljunk és bátorítsunk vele mindenkit, hogy ragadjon meg minden szembe jövő lehetőséget, tartson ki a nehézségek közepette, tegye oda magát, és hagyjon nyomot a világban.
A film szereplői:
Erdős Lóránt grappling magyar bajnok, Zala György világbajnok és olimpiai bronzérmes kenus, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnok, Romanek Bence BJJ-versenyző és -oktató, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés, Borics Ádám veretlen MMA-reménység és Hárspataki Gábor U21-es karate Európa- és világbajnok.