LEAVE YOUR MARK

Mottónk a LEAVE YOUR MARK. Ez nálunk nem csak egy jól hangzó szlogen, hanem valódi életfilozófia is, mely meghatározza a mindennapjainkat. Kifejezi azt, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet, mégpedig a folyamatos fejlődésre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban. Ezzel a videóval az a célunk, hogy még jobban átadjuk ezt a szellemiséget, és arra inspiráljunk és bátorítsunk vele mindenkit, hogy ragadjon meg minden szembe jövő lehetőséget, tartson ki a nehézségek közepette, tegye oda magát, és hagyjon nyomot a világban.

A film szereplői: Erdős Lóránt grappling magyar bajnok, Zala György világbajnok és olimpiai bronzérmes kenus, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnok, Romanek Bence BJJ-versenyző és -oktató, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés, Borics Ádám veretlen MMA-reménység és Hárspataki Gábor U21-es karate Európa- és világbajnok.

Csatlakozzatok mozgalmunkhoz: osszátok meg a videót a közösségi oldalakon, és írjátok meg mellé, hogy ti hogyan hagytok nyomot a mindennapokban. Használjátok a #nyomothagyok és a #tdmg hashtageket, mert ezzel két jó dologba is bekerültök: a Leave Your Mark alábbi, közösségi streamjébe és egy nyereményjátékba, mely résztvevői között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Mindent köszönünk Streba Zoltánnak, a film gyártójának (streba.hu), aki nélkül a videó nem jöhetett volna létre.

Köszönjük sportoló barátainknak a szereplést, a Tesseract crossfit teremnek, hogy biztosították a forgatás belső helyszínét, és az SPCA Visual Marbella fotóstúdiónak a filmhez kapcsolódó fotózást.

A #nyomothagyok akcióhoz külön Leave Your Mark pólókat és atlétákat is készítettünk, melyekkel itt tudtok megismerkedni. A limitált LYM-holmikból befolyó összeg 50%-ával tehetséges, fiatal harcművészeket és küzdősportolókat fogunk támogatni.