Szállítási módok

FUTÁRSZOLGÁLAT

A csomagokat a DPD futárszolgálat szállítja ki, melynek díja egységesen bruttó 990 Ft. A szállítási költség független a csomag súlyától és méretétől. A kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 2 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.

A rendelésed értékét kiegyenlítheted akár előre is a "Fizetési módok" oldalon található opciók valamelyikének segítségével, vagy ha az kényelmesebb, akkor Magyarország területén választhatod a futárnál történő (utánvét) fizetést is.

A küldemény kézhezvételekor minden esetben ellenőrizd annak sértetlenségét! Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, akkor a csomagot ne vedd át és kérjük ezt jelezd felénk mihamarabb.

A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizd meg a kifizetését igazoló számlát vagy szállítólevelet.